Det er morgen, jorden har netop roteret sig til den placering hvor solens første stråler kommer nedefra og lyser himlen op. Landskabet får et gyldent skær og det syner som det vi med sproget vil kalde smukt. Dette lys i solopgang det er blødt og varmt, blandet med stilhed og dis får min krop til at slappe af.
Vi er på en ø og hver dag begynder det forfra, nat, dag, bad, mad, ritualer og rutiner der minder mig om at livet har mig og render i mine årer netop i disse minutter er jeg en del af livet på jorden.
I dag vil jeg fylde løvefodsbadekarret med en blanding af regnvand, buksevand og alle de vand-skelige situationer jeg kan komme i tanke om. så vil jeg dykke ned i det til jeg ligner en rynket rosin og med en rosins visdom takke for de indsigter jeg har fået… hvad ved jeg ikke endnu, men badekarret er ved at være fuldt. vi ses

 

Kom med i inderkredsen af Løvenrings Atelier

Kom med i inderkredsen af Løvenrings atelier

og få

• Invitationer til VIP presale før en udstilling

• Nyt fra tegnebræt, staffeli og blog før alle andre

• Fri levering på online ordrer

Tak, så smutter jeg i atelieret, måske du allerede kan høre pensler mod lærred?